17 червня 2018

Прийом замовлень на Toyota Land Cruiser Special Edition *

В Тойота Сіті Плаза триває прийом замовлень на легендарний позашляховик, володар доріг Toyota Land Cruiser в комплектації "Special Edition" ( "SE"). LC 200 Special Edition - ще більше індивідуальності та стилю. Це оригінальні акценти кузова та салону, які підкреслять статусність власника флагмана повнопривідної лінійки Toyota.

Toyota Land Cruiser 200 Special Edition доступний в двох класичних кольорах екстер'єру - чорному і білому. Комплектація SE відрізняється хромованою решіткою зі вставками, які пофарбовані в обраний колір кузова. Оригінальності моделі додають рейлінги з матовими хромованими елементами на даху і фари головного світла з чорними вставками, а також корпус зовнішніх дзеркал чорного кольору з хромованою вставкою.

Салон і карти дверей оздоблені розкішною комбінованої напіваніліновою шкірою з перфорацією і прострочкою у вигляді ромбів. Клієнт може вибрати колір матеріалу з двох доступних елегантних відтінків: чорного і коричневого.
Toyota Land Cruiser 200 Special Edition оснащений виключно дизельним двигуном V8 (183 кВт) обсягом 4461 см3 і потужністю 249 к.с.


Якість і надійність, вишуканість і міць, сучасне обладнання і комфорт - все ці добре знайомі риси «володаря доріг» заграють новими гранями в Toyota Land Cruiser 200 Special Edition.

За додатковою інформацією про Toyota включаючи цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Сіті Плаза: пр. С. Бандери, 24Б або по тел: (044) 4927000.

* - Назва комплектації «Special Edition» ( «SE») є умовним, використовується виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля і може відрізнятися або бути відсутнім в інших документах або матеріалах. Зазначено назва також не говорить про наявність обмеженої кількості автомобілів у продажу або про те, що умови продажу носять акційний характер.