21 грудня 2020

ЗАПРОШУЄМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ДЕВ`ЯТОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА "АВТОМОБІЛЬ ТВОЄЇ МРІЇ - 2021" ВІД TOYOTA

РОЗПОЧАВСЯ ДЕВ’ЯТИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА «АВТОМОБІЛЬ ТВОЄЇ МРІЇ – 2021»

Запрошуємо дітей віком до 15 років взяти участь у конкурсі малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021» від компанії «Тойота-Україна». Приймаємо роботи з 21 грудня 2020 року до 5 лютого 2021-го.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати малюнок на тему «Автомобіль твоєї мрії» та подати його до офіційного дилерського центру Toyota в Україні.  Робота учасника має бути кольоровою, виконаною особисто дитиною від руки на аркуші формату А3 або А4. Дозволено використовувати будь-який тип паперу й засобу для малювання: фарби, кольорові маркери, фломастери, пастельні олівці тощо.

До конкурсу не будуть допущені чорно-білі малюнки, а також роботи, що містять елементи цифрових технологій, аплікації або не відповідають основним вимогам.

Вимоги до конкурсних робіт: 

1. Подані на конкурс роботи (малюнки) мають бути оригінальними творами учасників.
2. Заборонено подавати раніше оприлюднені малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують права третіх осіб.
3. Малюнки слід подавати на аркушах розміром 420-392 х 297-271 мм. Зазначені розміри відповідають формату паперу А3. Можна також використати формат паперу А4.
4. Малюнки має виконати від руки сам учасник.
5. Для створення малюнка допускається використання будь-якого типу паперу й засобу для малювання – фарби, зокрема акварелі, кольорових маркерів, пастельних олівців тощо (ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАБОРОНЕНО).
6. Малюнки учасників мають відповідати темі конкурсу.
7. Малюнок повинен бути кольоровим (НЕ чорно-білим).
8. Учасник може подавати будь-яку кількість малюнків за власним бажанням безпосередньо в місцях проведення конкурсу.

Заявку для участі необхідно заповнити самостійно на офіційному сайті конкурсу за посиланням або у будь-якому дилерському центрі Toyota в Україні, у тому числі у Тойота Сіті Плаза, за адресою проспект Степана Бандери, 24б за допомогою комп`ютеру. Для подання роботи потрібно завітати до ДЦ Toyota.

Також цього року стати частиною творчої спільноти Toyota зможуть ще більше учасників. Відтепер роботу можна надіслати у найближчий ДЦ Toyota поштою або Новою поштою. У такому разі заявку слід завантажити заздалегідь на сайті.

Приймаються лише заявки з підписом батьків або опікунів, заповнені на комп’ютері.

Конкурс проводиться серед дітей віком до 15 років у таких вікових категоріях:

  • 1-ша категорія — діти до 7 років;
  • 2-га категорія — діти від 8 до 11 років;
  • 3-тя категорія — діти від 12 до 15 років включно.

Цьогоріч переможців конкурсу визначатиме професійне журі, до складу якого увійшли відомі українські митці:

  • Роман Мінін – український художник-монументаліст, графік, стрит-артист, фотограф, автор об’єктів та інсталяцій. Його роботи демонстрували на багатьох виставках в Україні та за кордоном. Цього року Роман став амбасадором конкурсу.
  • Марина Карпій – відома українська фотографиня, блогерка. Марина працює у жанрах portrait та wedding, а також співпрацює з багатьма українськими та світовими брендами.
  • Сергій Майдуков – видатний український ілюстратор, художник. Його ілюстрації прикрашають обкладинки та сторінки всесвітньо відомих видань, серед яких The Washington Post, The Guardian Weekly, The New Yorker. The Diplomat, The Architectural Review, The Boston Globe.

У кожній віковій категорії оберуть трьох переможців, які отримають цінні подарунки:  1-ше місце – графічний планшет;  2-ге місце – аудіоколонка з набором олівців; 3-тє місце – рюкзак з LED-екраном.

Результати конкурсу опублікують на офіційному сайті www.dreamcar.toyota.ua до 05 березня 2021 року.

Роботи учасників, що, за підсумками змагання, посіли перші три місця в кожній віковій категорії, братимуть участь у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021», що відбудеться 2021 року в Японії. Організатор конкурсу – компанія Toyota Motor Corporation.

Організатор Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2021» – офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».

Детальні умови та офіційні правила конкурсу – на сайті dreamcar.toyota.ua.

Детальніше про умови участі