30 червня 2019

Автомобілі Yaris ювілейної комплектації Y20 вже в Україні і представлені в стандартній і в спеціальній двокольорового версії.

Ювілейна версія моделі Yaris Y20 зі стандартними кольорами кузова відрізняється:

  • тематичним логотипом ювілейної комплектації - Y20;
  • тонуванням скла;
  • сірими глянцевими елементами екстер'єру.

Кольорова тема з сірими акцентами отримала своє продовження в інтер’єрі, сидіння якого оздоблено новою тканиною та ювілейними логотипами Y20.

Прямо зараз ви можете побачити і придбати дану модель в автосалоні Тойота Сіті Плаза. Детальніше про авто в розділі: Toyota Yaris

Спеціальна двокольорова версія Y20 виділяється надзвичайно привабливим золотистим кольором кузову та сірим дахом. Саме у цьому золотистому кольорі було представлено перше покоління моделі Yaris у далекому 1999 році на Паризькому автосалоні. Особливість даної версії також підкреслено стильним спойлером на даху та світлодіодними задніми ліхтарями.

Під час розробки Y20 було враховано попередній досвід Toyota і новітні тенденції дизайну, адже саме цією спеціальною комплектацією компанія Toyota віддає належне одній з найбільш популярних моделей Toyota у Європі.

 

За додатковою інформацією за технічними характеристиками і цінами Toyota Yaris Y20 звертайтеся, будь ласка, в Тойота Сіті Плаза.

просп. С. Бандери, 24Б

тел 0444927000

 

* Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.